CUKINIOWA PASTA DO CHLEBA I NIE TYLKO…

  • 2 małe cukinie
  • 1 cebula
  • 1 ząbek czosnku
  • 2-3 łyżki natki pietruszki
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • 1 łyżka oliwy w oliwek
  • sól, pieprz

PRZYGOTOWANIE:

Na patelni na oliwie szklę cebulę i czosnek, następnie dodaję pokrojone w kostkę cukinie i przyprawiam. Duszę pod przykryciem, aż
cukinia zmięknie.

W tym czasie drobniutko siekam natkę (najlepiej od niej zacząć blendowanie, aby jak najbardziej ją rozdrobnić), łączę z zawartością patelni
i blenduję.

SMACZNEGO ☺.

Najlepiej smakuje z
BEZGLUTENOWYM CHLEBEM ŻYCIA

KONIECZNIE SPRÓBUJ ☺.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Chcesz jako pierwsza dowiedzieć się jak będzie dostępny? Napiszę Ci maila jak tylko dostaniemy ten produkt, upewnij się, że podajesz maila z którego korzystasz bo dostawa będzie nieduża.