Pasta jajeczna z awokado

pasta jajeczna awokado

Składniki:

  • 2-3 jajka ugotowane na twardo,
  • dojrzałe awokado,
  • kawałek czerwonej papryki i ogórka, pokrojone w drobną kostkę,
  • garść posiekanego szczypiorku lub koperku,
  • sól, pieprz.

Przygotowanie:

Jajka rozdrabniamy z awokado (jak kto lubi – można je zblendować albo tylko rozgnieść widelcem, jeśli wolicie taką strukturę pasty). Dodajemy pozostałe składniki i mieszamy. W razie potrzeby doprawiamy.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Chcesz jako pierwsza dowiedzieć się jak będzie dostępny? Napiszę Ci maila jak tylko dostaniemy ten produkt, upewnij się, że podajesz maila z którego korzystasz bo dostawa będzie nieduża.

No fields found, please go to settings & save/reset fields