Pasta z wędzonej makreli

pasta z makreli wędzonej

Składniki:

  • 1 makrela wędzona,
  • 1 mała cebulka,
  • 2 łyżki majonezu,
  • pieprz,
  • cebulka dymka do posypania,
  • olej lniany.

Przygotowanie:

Makrelę dokładnie obieramy, tak aby nie było żadnych ości i blendujemy ją z olejem lnianym ( w wersji na bogatu z łyżka jogurtu naturalnego) i odrobiną pieprzu.

Cebulkę kroimy w drobną kosteczkę, dodajemy do makreli i wszystko razem mieszamy. Posypujemy cebulką dymką. Dodaj kiszonego ogórka świetna kompozycja.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Chcesz jako pierwsza dowiedzieć się jak będzie dostępny? Napiszę Ci maila jak tylko dostaniemy ten produkt, upewnij się, że podajesz maila z którego korzystasz bo dostawa będzie nieduża.